top of page
Rosystec.PNG
Discussing the Numbers

Una din provocarile noului mileniu este, si va fi, LOGISTICA, cu procesare de volume mari de bunuri si date.

Volumele, in aceasta industrie, cresc anual iar companiile implicate in acest segment se chinuie sa suplineasca o cerere in crestere a unei mai bune calitati, a timpilor mai mici de livrare si a unor preturi cat mai competitive.

Acelasi lucru se intampla in lumea procesatorilor de hartie si mailing, unde, in ciuda scaderii de volume, solutiile adaptate cerintelor clientilor evolueaza in complexitate si diversitate de la zi la zi.

RO SYSTEC GROUP,  impreuna cu partenerii lui, imbratiseaza aceste nevoi, aducand automatizarea in sprijinul factorului uman pentru:

  • O mai buna calitate a serviciilor de sortare

  • Scaderea timpilor de tranzit

  • O mai buna urmarire a fluxului de productie

  • Cresterea de volume

  • Calitatea proceselor

Prin solutiile tehnice oferite de RO SYSTEC GROUP si inalta calitate si siguranta a serviciilor de reparatii si intretinere , grijile cauzate de procesarea unor volume mari in timp scurt si complexitatea acestor procese pot fi date la o parte.

Arii precum sortarea automata a corespondentei si a pachetelor, francarea, personalizarea si trimiterea cardurilor catre beneficiari, managementul logisticii in depozite, managementul in aeroport, de la benzi de transport bagaje la ecrane de vizualizare a zborurilor, toate au solutii ce pot fi puse in practica de noi cu ajutorul partenerilor nostri.

Echipa noastra

Dan 2.png
Dan TURCU
CEO

Telefon: 0722191916

Mail: dan.turcu@rosystec.ro

Alexandra.png
Alexandra TURCU
Sales Director

Telefon: 0766093193

Mail: alexandra.turcu@logystec.ro

Petre DRAGOI
Deputy Director

Telefon: 0747773738

Mail: petre.dragoi@rosystec.ro

bottom of page